Zaterdag 16 juni 20e Groot Ginkelse Loop Wekerom

 

Zaterdag 16 juni 2018  organiseert atletiekvereniging Climax uit Ede  voor de 20e keer de Groot Ginkelse loop in Wekerom, gemeente Ede.
Een loop door het bijzondere mooie Zuid-Veluwse landschap, voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Het parcours voert u onder andere over de bospaden van de Planken Wambuis, de fietspaden van de Edese heide en langs grazende schapen, koeien en paarden nabij de Mossel.

 

De te lopen afstanden zijn 5 km 10,5 km en de halve marathon. Alle afstanden worden gelopen over één ronde. Bijna overal naar keuze te lopen over het verharde of onverharde deel van de weg (of fietspad).

De start- en finishlocatie is op het terrein van 's Heeren Loo Midden-Nederland (voorheen de Hartenberg), Apeldoornseweg 60, 6733 SC, Wekerom, Dit is de provinciale weg N304 tussen Ede en Apeldoorn.


Vanaf 15 februari kun je weer inschrijven voor de 21 editie op zaterdag 15 juni 2019.

 

Uitslagen

Foto's

 

 

.

Al enkele jaren doet het Roparun Team van atletiekvereniging Climax mee met de Roparun. hierbij zamelen zij geld in voor de stichting Roparun. Bij inschrijving voor de Groot Ginkelse Loop kun je aangeven of je geld wilt doneren aan de Roparun. Dit is niet verplicht, maar uw donatie wordt goed besteed! Met het ingezamelde geld worden organisaties en projecten gesteund die palliatieve zorg verlenen aan mensen met kanker, met als doel: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Meer informatie op http://www.teamclimaxede.nl/